Actualment, l’Escola de Formació del Col·legi està planificant els cursos per al segon semestre de l’any. Amb la intenció de què l’oferta de formació del COAMB s’adapti al màxim possible a les necessitats dels ambientòlegs i ambientòlogues us volem demanar la vostra opinió.

Omplint aquest formulari ens podreu fer saber quines temàtiques o cursos serien del vostre interès. En la mesura del possible, intentarem adaptar la formació del Col·legi a les peticions i propostes dels membres.

Els alumnes de l’Escola de Formació del darrer any, van mostrar majoritàriament (27%) interès per la temàtica dels residus. Per aquest motiu, aquesta primera meitat de l’any hem organitzat una nova edició dels cursos de Porta a Porta i de Contractes i licitacions de serveis de recollida de residus.

A banda dels residus, els alumnes es van mostrar interessats per altres temes com l’urbanisme, la mobilitat, la gestió ambiental, la conservació del medi natural o els riscos ambientals. Des del COAMB treballarem per oferir-vos cursos de qualitat d’aquelles temàtiques d’interès per al col·lectiu.