30 maig, 2016

Actualment, l’Escola de Formació del Col·legi està planificant els cursos per al segon semestre de l’any. Amb la intenció de què l’oferta de formació del COAMB s’adapti al màxim possible a les necessitats dels ambientòlegs i ambientòlogues us volem demanar la vostra opinió.

Omplint aquest formulari ens podreu fer saber quines temàtiques o cursos serien del vostre interès. En la mesura del possible, intentarem adaptar la formació del Col·legi a les peticions i propostes dels membres.

Els alumnes de l’Escola de Formació del darrer any, van mostrar majoritàriament (27%) interès per la temàtica dels residus. Per aquest motiu, aquesta primera meitat de l’any hem organitzat una nova edició dels cursos de Porta a Porta i de Contractes i licitacions de serveis de recollida de residus.

A banda dels residus, els alumnes es van mostrar interessats per altres temes com l’urbanisme, la mobilitat, la gestió ambiental, la conservació del medi natural o els riscos ambientals. Des del COAMB treballarem per oferir-vos cursos de qualitat d’aquelles temàtiques d’interès per al col·lectiu.