26 juny, 2017

El proper dimarts 4 de juliol tindrà lloc la darrera sessió del Cicle de Debats Catalunya és medi ambient que hem organitzat juntament amb Òmnium Cultural. Durant les primeres tres sessions hem reflexionat des d’un vessant pràctic sobre les línies de treball clau en diferents vectors, seleccionats per la seva importància – energia, aigua i medi natural. En aquesta darrera sessió, incidirem en els aspectes de finançament que són necessaris per fer possibles les accions en els tres primers àmbits.

Catalunya tindrà unes necessitats de recursos econòmics per tal de fer realitat la integració dels aspectes ambientals al desenvolupament del país. A la vegada, es detecta que cal fer canvis en el model productiu i econòmic si es vol impulsar una nova manera de funcionar (una nova economia) que incorpori la circularitat dels recursos i consideri les externalitats ambientals. Quin model de fiscalitat i quins aspectes econòmics poden fer possible aquesta transició?

Al voltant d’aquests temes debatrem amb la Verónica Kuchinow, de Simbiosy i el Jordi Oliver, d’Inèdit. El moderador de la sessió serà l’Ignasi Puig Ventosa, d’ENT i els encarregats de clausurar el cicle seran el president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i el president del COAMB, Leo Bejarano.

Si no et vols perdre aquesta última sessió, reserva la teva plaça!