25 març, 2020

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya posa a disposició dels seus membres un servei d’assessorament jurídic, tant fiscal com laboral. Us volem recordar en aquests moments difícils que vivim que podeu disposar de l’assessorament que necessiteu a distància.

Per tal de demanar cita prèvia per a aquests serveis, heu de contactar coamb@coamb.cat i demanar el tipus de consulta o assessorament que necessiteu, així com especificar breument la vostra consulta. Així us podrem posar en contacte amb els nostres assessors i us informarem al detall del que inclou cadascun dels serveis.

Entre d’altres, l’assessorament laboral us servirà per conèixer els vostres drets i deures com a treballadors; els vostres drets salarials en cas de baixa o aïllament pel Covid-19; les opcions disponibles de conciliació o reducció de jornada laboral per causa de força major i podreu resoldre tots els vostres dubtes en relació a com us afecta en concret l’actual situació provocada per la crisi sanitària i l’aturada de l’activitat en moltes empreses.

D’altra banda, en el cas de l’assessorament fiscal, podreu resoldre dubtes al voltant dels incentius fiscals per a empreses o autònoms, així com respecte el compliment de les obligacions tributàries o sobre altres mesures o ajuts impulsats tant pel govern estatal com pel de la Generalitat per fer front a l’actual crisi.