25 juliol, 2023

El congrés Recuwaste torna els 14 i 15 de novembre de 2023 a Mataró (), i amb ell també la Call to Actions per aplicar al premi Alfonso Maillo.

Com ja és habitual, durant el congrés hi haurà una exposició de pòsters sobre Solucions/Projectes d’Economia Circular en la Gestió de Residus Municipals que optaran al premi Alfonso Maillo, votat pels assistents al congrés.

Des del COAMB i el congrés Recuwaste et convidem a presentar alguna solució/projecte abans del 30 de setembre del 2023, i si ets dels 10 millors podràs aparèixer com a pòster en el congrés de Recuwaste i formar part del catàleg de Recuwaste 2023 per donar-te a conèixer en el sector. A part, obtindràs accés gratuït al congrés Recuwaste 2023 per a tres persones, i el 15 de novembre tindràs 3 minuts davant de tot l’auditori per presentar el teu projecte. A més, durant els mesos posteriors tindràs vinculació amb les sinergies de la universitat Tecnocampus i la Càtedra d’Economia Circular i Sostenibilitat participant en concursos, mentorings, dinàmiques de networking i jornades de finançament. El projecte guanyador del concurs obtindrà un premi de 1.000 euros.

Recuwaste 2023 és l’esdeveniment sobre l’economia circular i els residus, on es parlarà sobre els residus com a recursos, la crisis de materials, energia i descarbonització, instruments econòmics en la gestió de residus municipals, el tèxtil i els envasos com a fraccions crítiques, noves tendències en el plàstic, Indústria 4.0 i gestió de residus, tecnologies de futur per a la descarbonització, i experiències internacionals de prevenció i reutilització de residus. Igualment comptarem amb dues conferències inspiradores sobre creixement i benestar i sobre emprenedoria i innovació amb una banda de rock.

Aquest esdeveniment reuneix experts en el sector per compartir coneixements, estratègies i tecnologies innovadores que estan transformant la gestió dels residus a tot el món. Si ets un professional del sector, un investigador, un emprenedor o simplement t’interessa conèixer més sobre la gestió de residus urbans, aquest esdeveniment és per a tu. El congrés es durà a terme el 14 i 15 de novembre a la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, on comptarem amb un programa de ponències i panells de discussió de primer nivell.

Tens fins el 30 de setembre a les 23:59h per presentar la teva candidatura aquí