Ahir, 21 de gener de 2021, es va celebrar la primera reunió de Junta d’enguany, en la qual es van debatre i aprovar certes qüestions i es van fer valoracions de les últimes accions dutes a terme.
  • Es va aprovar la col·laboració amb l’Associació per la Pau, per continuar aportant knowhow relacionat amb temes de canvi climàtic, atès que ja hi hem col·laborat anteriorment amb un curs de formació en relació a la crisi climàtica.
  • Es van aprovar les accions que es duran a terme durant la setmana anterior al dia de la dona, 8 de març. L’objectiu de les accions serà la visibilització de les dones ambientòlogues en diferents sectors laborals vinculats amb el medi ambient. Caldrà que estigueu atents i atentes, i compartir molt a les xarxes socials!
  • Vam aprovar començar a engegar un projecte molt ambiciós relacionat amb l’estat del medi ambient. Més concretament, es tractaria d’una observació qualitativa centrada en el compliment dels plans en el camp climàtic i els resultats obtinguts. No cal dir que és un projecte pensat a llarg termini però que, sens dubte, si pot sortir endavant, aportarà al COAMB visibilitat, reconeixement i sentiment de pertinença.
  • Vam fer valoració molt positiva del manifest publicat el passat 7 de gener. Independentment de les persones i entitats que s’hagin adherit, hem aconseguit fer ressò, que s’ha incrementat amb la sessió de debat amb diferents grups parlamentaris dels Diàlegs Ambientals, amb la qual es va posar de manifest quins partits polítics recolzarien les peticions formulades. Degut a que encara no es sap amb certesa la data final de les eleccions al parlament, caldrà valorar fer alguna altra acció vinculada amb el manifest si la data s’allunya del 14F.
  • A la vegada, vam fer valoració molt positiva dels diàlegs ambientals de l’any 2020, i també cal dir que hem rebut valoracions molt positives i agraïments per encetar el debat sobre les temàtiques proposades. A la reunió de Junta del mes de febrer debatrem sobre la temàtica dels diàlegs ambientals 2021; i es proposaran dos temes tan interessants que serà difícil decidir-se per un.
Comencem l’any amb molta força! Acompanyeu-nos!