7 juny, 2016

Els Serveis Tècnics del Col·legi són responsables del dia a dia de l’entitat, des de l’atenció als usuaris fins a la gestió de la informació o la organització de cursos i jornades. Actualment hi ha quatre persones treballant al Col·legi:

  • Maria Siuraneta: És la gerent-coordinadora. La seva principal tasca és la de fer de suport a la Junta i coordinar tota l’activitat que d’ella se’n deriva. A més, és la responsable de visar els projectes i és la persona que us ajudarà des del servei d’orientació laboral.
  • Verónica Serrano: És la responsable de formació. La Verónica gestiona tota l’activitat de l’Escola de Formació del Col·legi: organització de cursos (disseny de programes, coordinació de formadors, etc.), jornades, butlletí de formació…
  • Sandra Martínez: És la responsable d’atenció a l’usuari. La Sandra és la persona que majoritàriament atén les vostres consultes, ja sigui telefònica o presencialment. A més, gestiona les bases de dades, borsa de treball, assessoraments, assegurances i fa de suport en la gestió econòmica.
  • Sílvia Fernández: És la responsable de comunicació. És la persona que gestiona la informació d’actualitat a la pàgina web, a les xarxes socials i la que elabora i distribueix el butlletí informatiu. A més, supervisa la redacció del .ambiental i coordina el Consell Editorial.