8 març, 2023

Aquest any ens tornem a retrobar presencialment, després d’uns anys d’assemblees on line, amb una jornada lúdica i oberta a familiars i acompanyants. Serà el proper 27 de maig a Mollet de Peralada (Girona), al celler la Vinyeta.

Durant el matí tindrem una visita al celler i a l’entorn. Després per col·legiats i col·legiades ens reservarem un petit espai de treball, on us farem un breu resum de totes les accions que ha dut a terme el Col·legi durant el 2022, repassarem les activitats fetes, els acords signats, el tancament econòmic, el pressupost 2023 i els objectius de futur que ens il·lusionen. La trobada d’enguany s’emmarca en un moment molt especial, els trenta anys de l’inici dels estudis de Ciències Ambientals i al 2024 els vint anys de Col·legi.

Ens trobarem a La Vinyeta, a Mollet de Peralada, un petit poble de l’Empordà. Un lloc ideal per retrobar-nos tots els col·legiats, col·legiades i les famílies, amb l’afegit d’una visita guiada pel celler,  les vinyes i una degustació dels seus vins. A més a més, els més menuts podran gaudir de la granja que tenen en Josep Serra, ambientòleg i gerent de La Vinyeta, i el seu equip.

La trobada tindrà lloc el 27 de maig a partir de les onze del matí. L’ordre del dia serà:

  • Arribada a les onze: Visita al celler i les vinyes.
  • A dos quarts d’una: Assemblea Anual Ordinària per ambientòlegs i ambientòlogues.
  • A dos quarts de dues: Dinar de germanor amb productes locals i opcions vegetarianes.

Reserveu-vos la data del 27 de maig!