22 octubre, 2021

La Junta del COAMB ha convocat una Assemblea Extraordinària online l’1 de desembre a les 17.30h. per tal de tractar alguns temes d’especial rellevància per al Col·legi.

Et recordem que l’Assemblea és el màxim òrgan de govern del COAMB i és essencial per al funcionament del nostre Col·legi. En aquesta ocasió, s’abordarà la consulta col·legial del canvi de nom, la modificació del codi ètic i l’encaix de l’ACCA a l’entitat. A més, se sotmetrà a votació l’Acta de la darrera Assemblea ordinària (abril 2021).  Podeu fer les vostres esmenes al codi ètic fins al 21 de novembre enviant un correu a l’adreça coamb@coamb.cat amb l’assumpte “Modificació Codi Ètic”.

Podeu consultar en aquest enllaç l’Ordre del dia provisional de l’Assemblea al detall. Si ho desitgeu, ens podeu fer arribar aportacions fins al 21 de novembre a través de l’adreça coamb@coamb.cat amb l’assumpte “Assemblea Extraordinària 2021”.

Per poder assistir a l’Assemblea, és imprescindible que us inscriviu en el següent formulari, per poder-vos facilitar l’accés a la plataforma online.