El passat dijous 12 de març, va tenir lloc la segona reunió de Junta de l’actual legislatura. Per precaució, majoritàriament es va fer en format online. Alguns dels punts tractats van ser:

  • El COAMB ha estat convidat a participar activament al Saló de l’Ocupació Juvenil. Restarem a l’espera de què es confirmi la nova data de celebració, ja que s’ha ajornat per l’actual situació del Coronavirus.
  • S’ha assolit un acord amb Fira de Barcelona per participar a la Fira BforPlanet, de la qual també estarem a l’espera de properes resolucions sobre les dates de celebració.

D’altra banda, el darrer 25 de febrer vam exposar a l’ICAEN el posicionament del Col·legi sobre la Llei de transició energètica. També, ens van demanar elaborar l’articulat sobre educació i sensibilització envers l’ús eficient de l’energia, que treballarem durant els propers dies.

A més, per elaborar una estratègia global com a Col·legi, se celebrarà més endavant un cap de setmana de formació interna amb tots els membres de la Junta.

Per últim, és important explicar que es començaran a prendre mesures a partir de dilluns per l’estat d’emergència actual. Això implica que el personal de Serveis Tècnics farà teletreball, pel que no us podrem atendre personalment a la nostra seu (contacteu-nos per telèfon o email) durant els propers 15 dies. A més, tots els cursos i activitats es plantejaran en format online.

Acabem fent una crida a la calma, però cal ser curosos també i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries. Cuidem i cuidem-nos.