13 juny, 2016

El passat dijous 9 de juny va tenir lloc l’acte de cloenda del programa RSE.Pime 2015, que va servir també per a fer el llançament de l’edició 2016 (termini màxim per inscriure’s: 17 de juny). Durant l’acte, es va reconèixer la participació de 16 entitats, entre les quals estava el Col·legi.

El Dr. Josep Santacreu, president de Respon.cat i conseller delegat de DKV Assegurances, va afirmar que l’RSE també ha de ser una carta de presentació de l’empresa catalana al món, perquè de portes enfora l’empresa catalana és reconeguda per la feina ben feta però “també volem que se’ns conegui i reconegui per la nostra responsabilitat social. Com diu l’Ideari de l’RSE, fem de l’RSE la manera catalana de fer empresa.”

Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget, va considerar que les empreses no són uns ens aïllats del seu entorn sinó que estan ubicades al territori i es relacionen amb persones, i en la mesura que es produeix tota aquesta interrelació, cal que hi exerceixin una responsabilitat social. Així, a més d’intentar ser el més productives possible i el més internacionalitzades i competitives possible, també han de tenir un compromís amb el seu entorn, les persones i el territori. El conseller va afegir que l’RSE ha de ser vista com una gran oportunitat, mai com un cost, ja que permet optimitzar processos, tenir una nova mirada envers els teus clients i proveïdors, i altres grups d’interès, que a la llarga et fan més innovadora.

Més informació