Aquest taller gratuït de 2 hores tindrà lloc el 14 de maig d’11 a 13h. L’objectiu serà donar les pautes per fer un bon màrqueting i per difondre la marca personal a través de les xarxes socials i professionals durant el procés de recerca de feina.

En moments com l’actual, en què hi ha un gran nombre de candidatures per a cada lloc de treball, crear la teva pròpia “marca personal” et permet diferenciar-te de la resta d’aspirants. D’altra banda, els canals tradicionals de recerca de feina i de contacte entre les empreses i els potencials empleats han donat pas a altres eines, com ara les xarxes socials. Aquests nous canals es converteixen en una font d’informació directa per als responsables de recursos humans i, a la vegada, en una plataforma ideal per donar a conèixer la teva “marca personal”, si les saps aprofitar.

El taller és exclusiu per a membres del COAMB i se celebrarà a la seu del Col·legi (C/Muntaner 81, Barcelona). Si estàs interessat ja pots reservar la teva plaça en aquest enllaç.