30 gener, 2018

El COAMB organitza una sessió, que tindrà lloc el dimarts 6 de març a la tarda, amb l’objectiu d’identificar tot un seguit d’idees i accions que les organitzacions poden aplicar directament per revertir la situació de desigualtat entre homes i dones.

Per cercar aquestes solucions comptarem amb ponents d’excepció que ens situaran en la temàtica de la desigualtat i coneixerem tres experiències reals d’organitzacions de diferents sectors. Finalment, hi haurà un espai de tertúlia dinamitzada en el qual podreu exposar les vostres preguntes i fer aportacions.

A la taula participaran Lucía Artazcoz de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Anna Mercadé de l’Observatori Dona, Empresa i Economia, Mercedes Vidal  de l’Ajuntament de Barcelona, Josep Maria Miranda d’ACEFAT i Mercedes Mullor de Mullor.

L’activitat, que tindrà lloc en el marc dels actes pel Dia Internacional de la Dona, és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia. Pots fer-ho aquí. A més, s’oferirà un servei per facilitar la conciliació familiar (una activitat infantil en una sala propera) a disposició de les persones que vulguin venir acompanyades dels seus petits.