Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida al nou grup de treball d’estudiants del COAMB. Aquest nou grup tindrà per objectiu donar a conèixer les Ciències Ambientals als alumnes de Batxillerat, però també acompanyar els estudiants de primer i segon del grau de Ciències Ambientals.

Per començar, dilluns les coordinadores del grup, Berta Roset i Ivet Estrada, van oferir una xerrada als alumnes de Batxillerat de l’Institut Goya de Barcelona. Aquesta xerrada va destinada a donar a conèixer la figura de l’ambientòleg a estudiants que estan a les portes de la Selectivitat. L’activitat es portarà a més instituts durant els propers mesos. De moment, estan confirmats els instituts de Mataró.

En paral·lel, el projecte també vol encoratjar els estudiants dels primers cursos del grau presentant les sortides professionals, el funcionament dels estudis universitaris i el COAMB. La primera xerrada a les universitats va tenir lloc el passat dimecres a la Universitat Autònoma de Barcelona, on una cinquantena d’alumnes de 1er i 2on van assistir i es van mostrar molt receptius. Abans d’acabar l’any, s’oferirà la mateixa xerrada també a la Universitat de Girona.

Durant les xerrades a les universitats, també es convida els estudiants a formar part del nou grup de treball. A la primera, ja més de 40 persones s’hi van mostrar interessades.