El passat dijous 21 d’abril es va celebrar la última reunió de la Junta de Govern de la Legislatura 2020-2022. Aquesta última reunió va servir per preparar l’Assemblea del proper dissabte 30 d’abril en la que es farà canvi de Junta. És per això que les persones membre de la única candidatura que es presenta a la Junta de Govern per a la legislatura 2022-2025 van ésser convidades a la reunió, amb la finalitat de fer traspàs d’informació del funcionament del COAMB, de la comissió permanent, de la Junta de Govern, i d’altres assumptes de funcionament intern.

A més a més, es va fer valoració del compliment del programa electoral de la legislatura 2020-2022, el qual es farà públic al Portal de la Transparència del web. Aquest és un exercici de transparència i serveix per fer dació de comptes per a totes les persones membre del COAMB, per tal que puguin conèixer la feina que s’ha fet durant aquests dos anys.

També es va aprovar la rescissió del conveni entre el COAMB i l’ACCA, i s’explica que l’ACCA està en procés de transformació, i que entomarà un nou objectiu. Es preveu que per al mes de juny es pugui celebrar l’Assemblea i pugui constituir-se una nova Junta que compleixi amb les noves fites de l’ACCA.
D’altra banda, s’explica com s’ha dut a terme el procés de selecció per a suplir durant uns mesos a la Verónica Serrano en el càrrec de responsable de l’Escola de Formació, i es presenta a la Vanessa Illa, que ocuparà aquest càrrec temporalment.
Finalment, hem fet el comiat de la Junta de Govern sortint, donant-nos les gràcies per aquests dos meravellosos anys que hem compartit, i desitjant molta sort a la Junta de Govern entrant.
Us recordem que les actes de les Juntes es poden consultar també al Portal de la Transparència (accés restringit per als nostres membres).