9 juliol, 2021

A la reunió de Junta del mes de juliol, prèvia a les vacances d’estiu, hem tractat i aprovat els següents punts, alguns importants per al futur del COAMB i dels seus membres:
  • Ens han convocat, com a membres del Consell Social de Respon.cat, a assistir a la comissió dels Premis Respon.cat a la trajectòria (empresa gran i pime). Hem fet una pluja d’idees sobre les empreses que proposarem per a rebre aquest premi.
  • Hem aprovat el comunicat que publicarem en relació a la convocatòria de diferents places de la Direcció General de Qualitat Ambiental en les que refusen la participació d’ambientòlegs i ambientòlogues, havent enviat una carta prèvia al Director General denunciant aquesta situació.
  • Ja hem iniciat els primers contactes amb els grups parlamentaris per demanar l’aprovació de la llei de creació del cos d’ambientòlegs i ambientòlogues de Catalunya per via parlamentària. Previsiblement, durant aquest mes de juliol mantindrem les primeres reunions, que continuaran durant la tardor.
  • Hem fet un llistat de tasques que reprendrem al mes de setembre: després de la revisió del Codi Ètic, farem la revisió del Reglament de Règim Intern per adequar-lo als canvis introduïts en els estatuts; continuarem amb el procés del canvi de nom del COAMB per fer-lo més inclusiu; tornarem a reunir al Consell Assessor del COAMB, i també ens posarem a confeccionar la nova candidatura per a la legislatura 2022-2025.
Aquesta ha estat la última reunió de Junta abans de les vacances d’estiu, tot i que encara estarem en marxa la resta del mes.
Descansarem el mes d’agost per continuar amb més força la recta final de l’any.