10 juliol, 2020

Ahir, 9 de juliol de 2020, vam fer la última reunió de la Junta de Govern abans de les vacances d’estiu. No obstant, la Junta estarà operativa ben bé durant tot el mes de juliol. La reunió d’ahir va servir per fer una valoració dels temes actuals que s’estan tractant al Col·legi, i també per fer un llistat d’aquelles accions que es començaran a dur a terme a partir del mes de setembre.
És per això que s’ha fet la següent dació de comptes:
  • La Junta va decidir que la Verónica Serrano, fins ara responsable de formació, assumeixi la gerència del COAMB fins a la reincorporació de la Maria Siuraneta. La Verónica ja havia exercit aquestes funcions anteriorment i té un ampli coneixement del Col·legi. Aquesta decisió s’ha pres després que la persona contractada per a la substitució hagi trobat una altra feina més estable fora del COAMB. En paral·lel, s’ha iniciat un nou procés de selecció per trobar un o una responsable de l’Escola de Formació mentre la Verónica ocupi la plaça de gerent. La previsió és que aquesta persona s’incorpori ja al mes de setembre.
  • A finals del mes de juliol es farà el trasllat de la seu del COAMB. Per això, en les properes setmanes es procedirà a fer la neteja de la seu actual. El canvi de seu serà el primer pas per fer els següents canvis interns necessaris per tal de millorar les tasques del dia a dia dels serveis tècnics.
Per al mes de setembre, ens esperen moltes més activitats i accions a dur a terme:
  • S’ha convocat el Consell Assessor del COAMB. En aquest marc, s’ha demanat a tota la Junta que plantegi diferents preguntes, per tal que es puguin debatre en aquesta reunió.
  • S’ha elaborat el llistat d’accions que es reprendran al mes de setembre: Diàlegs Ambientals, Green Drinks, sessions de formació en competències transversals o vinculades a la recerca de feina, enquesta laboral…

Després de les vacances, tornarem amb les piles carregades i amb més força!