Encara sou a temps d’apuntar-vos al dinar de Nadal del COAMB d’enguany. El dinar tindrà lloc aquest dissabte 19 de desembre a Cervera, Lleida.

A les 11 hores, tindrà lloc una sessió participativa sota el títol ‘COAMB, present i futur’. Serà una sessió dinamitzada durant la qual entre tots els assistents es farà balanç de l’activitat actual del Col·legi i es treballaran oportunitats, visions i projeccions de futur.

Després, a les 13 hores, tindrà lloc una visita a la Casa Dalmases i la seva producció de cervesa artesana i criteris socials, que finalitzarà amb un petit tast.

Ja a les 14 hores, celebrarem el dinar al restaurant Antic Forn, amb filosofia Slow Food / Km 0. El cost del dinar, que anirà a càrrec de cada assistent, serà de 18,70 euros.

El desplaçament el farà cada assistent pel seu compte, tot i que si ho necessiteu us ajudarem a gestionar el compartir cotxe.

Podeu confirmar la vostra assistència fins el 15 de desembre en aquest enllaçEl punt de trobada serà el Centre d’Acollida Turística. 

Us hi esperem a tots!