20 març, 2018

Com ja saps, el proper 14 d’abril tindrà lloc la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018! Aquest esdeveniment esportiu està adreçat a col·legiats i associats dels col·lectius professionals organitzadors, i està oberta a familiars i amics dels corredors. Consta, a més, de dos circuits: de 10km per a adults i de 5km, la infantil.

En el cas dels estudiants adherits o persones en situació d’atur, s’ofereix inscripció gratuïta. Si vols apuntar-te i compleixes aquests requisits, pots contactar amb coamb@coamb.cat perquè et facilitem el codi per a la inscripció a cost 0.

Diferents col·legis i associacions de professionals de Catalunya, entre els quals hi ha el COAMB, s’uneixen per organitzar una nova edició d’aquesta cursa, que vol fomentar la pràctica de l’esport entre els professionals del nostre país, a banda de divulgar i reforçar els beneficis i la funció social dels col·legis i associacions professionals davant la societat, el món empresarial, les administracions i l’opinió pública.

Inscripcions aquí.