El proper dilluns 29 d’abril tindrà lloc la sessió ‘Acabo ambientals… i ara, què?’ a la Facultat de Ciències de la UAB. L’acte se celebrarà de 15 a 17.30 i és una Orientació Professional específica per a ambientòlegs i ambientòlogues. Des del COAMB hem participat en diverses ocasions en aquestes sessions organitzades per la universitat, i enguany també estarem presents.

D’una banda, la gerent del COAMB, Maria Siuraneta, explicarà quins serveis oferim com a Col·legi tant als estudiants com als professionals amb una intervenció sota el títol “Vols formar part del col·lectiu de professionals del medi ambient? Descobreix en què et podem ajudar”.

D’altra banda, durant la jornada diferents ambientòlegs explicaran la seva experiència i presentaran diversos sectors on podem treballar, donant a conèixer opcions laborals variades. En aquest cas, dos membres de la Junta actual hi intervindran. Primer, la Brenda Saavedra, vicepresidenta segona, que treballa a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Després, també intervindrá el nostre tresorer, Víctor Luna, com a consultor ambiental.

Consulta aquí tota la informació.