3 abril, 2023

El proper 26 d’abril us convidem a una nova sessió de Green Drink, la trobada anual que fem els ambientòlegs per debatre sobre un tema que ens preocupa… mentre prenem un refresc. Un acte informal i divertit a mitja tarda, en un ambient distès on sempre surten reflexions molt interessants.

Enguany, tenint en compte el període electoral que estem a punt de començar, volem debatre sobre les millores municipals, relacionades amb el Medi Ambient, que hauríem de demanar als nostres candidats. Hi ha varis punts calents: reduir la contaminació; reduir el consum d’aigua i energia; impulsar l’economia circular; fer front al canvi climàtic; vetllar per la preservació de la natura i la biodiversitat, etc.

La xerrada comptarà amb les intervencions de responsables de la Xarxa per la Conservació per la Natura (XCN) i SomMobilitat. L’acte és absolutament gratuït. Vine el 26 d’abril a les sis de la tarda a la seu del COAMB. I si no pots venir, pren-te el refresc des de casa i segueix el debat en format online!