17 febrer, 2017

Hidrolem, gestora de recursos hídrics, ha realitzat un projecte de recerca en el qual ha desenvolupat una aplicació web que permet quantificar l’estalvi econòmic que existeix en l’ús de l’aigua,en els casos en què es deixa d’utilitzar aigua de xarxa per a usos no domèstics i se substitueix per recursos hídrics alternatius. Aquest projecte, impulsat per Dani Meroño, adherit al COAMB, va ser un dels projectes que es va beneficiar del programa de recolzament a l’emprenedoria Consolida’t.

El COAMB ha rebut, per segon any consecutiu, una subvenció del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per impartir durant l’any 2017 aquest programa de suport en formació i assessorament per a autònoms i emprenedors. El programa, gratuït, té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial.

Si tens en ment un projecte que creus que podria encaixar, posa’t en contacte amb nosaltres a l’adreça consolidat@coamb.cat, ja que només queden les últimes places.

Pots participar-hi si:

  • Ets treballador/a autònom/a
  • Ets Treballador Autònom Econòmicament Dependent (TRADE)
  • Estàs donat d’alta al règim d’autònoms integrat en una societat  civil privada, una comunitat de béns o una societat limitada (amb  menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a  500.000€)
  • Has cessat la teva activitat com a treballador/a autònom/a i vols dur  a terme un nou projecte