30 gener, 2015

A principis de gener vam demanar a tots els col·legiats i col·legiades el vostre ajut per millorar els serveis que us oferim. Amb la intenció que participeu el màxim nombre de membres del COAMB, hem decidit allargar una setmana el termini: podeu respondre aquest formulari fins el proper divendres 6 de febrer.

Omplir l’enquesta només us portarà 5 minuts, i amb aquest petit gest ens ajudaràs a oferir el millor servei a tots els ambientòlegs. És molt important que conegueu tots els serveis de què disposeu per ser membres del COAMB, però també volem saber si aquests s’adapten a les vostres necessitats o si trobeu a faltar algun.

Amb la col·laboració de tots podrem assolir els objectius que ens hem marcat: incrementar l’activitat de l’Escola de Formació, augmentar el posicionament institucional i la presència a la societat, estendre el reconeixement de l’ambientòleg i les seves competències, impulsar la plena ocupació, fer créixer el col·lectiu i, per últim, canviar la tendència econòmica que ha viscut el COAMB en els últims anys cap al balanç positiu.

Omple l’enquesta!