17 febrer, 2015

La comissió de territori del COAMB organitza el VII Vermut territorial. L’activitat consistirà en una visita guiada gratuïta, que tindrà lloc el proper 7 de març, a l’exposició Barcelona Metròpolis, al Disseny HUB Barcelona. Després, es farà un vermut a càrrec de cada assistent.

L’exposició Metròpolis Barcelona és una iniciativa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que mostra la realitat d’aquest territori metropolità en tots els seus àmbits, i que complementa el procés de definició del nou Pla Urbanístic Metropolità (PDU).

La mostra gira entorn a com la vida a les diverses ciutats de l’àrea ha esdevingut “metropolitana” en compartir polítiques, infraestructures, mercats de treball, espais verds, educació, cultura, habitatge, salut, seguretat, mobilitat, energia o subministraments.

Amb aquesta visita guiada, les persones interessades en l’urbanisme i els aspectes territorials podran gaudir d’una visió detallada de la realitat metropolitana acompanyats d’un arquitecte expert implicat en l’elaboració del pla.

L’activitat se celebrarà el proper 7 de març d’11 a 13 hores. Us podeu inscriure en aquest enllaç.