El proper 22 de novembre a les 16 hores ens trobarem en una sessió tècnica i de treball però d’ambient distès durant la qual tancarem els continguts de l’itinerari sobre economia circular aplicada al sector de la roba que està elaborant el COAMB per al Mapa BCN + Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

Totes les persones interessades en la temàtica poden assistir-hi. Durant la sessió, experts i professionals del sector de la moda sostenible i membres dels grups i comissions del Col·legi farem una ruta a peu per diferents punts d’interès, que seran inclosos a l’itinerari del mapa. A més, debatrem sobre els detalls dels continguts del conjunt de l’itinerari.

Els participants podran fer aportacions i també aprendre i debatre sobre com fer més “circular” i sostenible la producció i consum d’un element que tots fem servir cada dia, la roba.

Programa previst:

  • Visitarem Coshop, un format de botiga que dóna espai i visibilitat a creadors de moda sostenible i de proximitat.
  • Coneixerem de primera mà l’experiència BacktoEco, una iniciativa per recuperar texans de rebuig per crear bosses de mà i complements de qualitat i amb criteris socials.
  • Finalitzarem la sessió a la seu del COAMB on debatrem sobre els continguts del conjunt de l’itinerari i farem de manera cooperativa el tancament de continguts del mapatge.

Confirma la teva assistència a coamb@coamb.cat i t’enviarem el punt de trobada exacte.

Vine a construir el cicle de la roba a Barcelona!