10 octubre, 2019

La reutilització i la preparació per a la reutilització són estratègies clau per a la prevenció de residus en el marc dels objectius europeus de reducció de la generació de residus i del Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya 2013-2020 (PRECAT20).

En aquest context, les deixalleries són instal·lacions amb un important potencial per gestionar els objectes que hi arriben amb una perspectiva enfocada a la reutilització i preparació per a la reutilització. També, arreu del territori proliferen les iniciatives relacionades amb la PxR impulsades per altres agents, com ara els del sector de l’economia solidària.

En aquest marc, des de la Comissió de Residus i l’Escola de Formació del COAMB us proposem una formació pràctica sobre les possibilitats i l’estat de la qüestió de les estratègies relacionades amb la reutilització i la preparació per la reutilització de béns. El proper divendres 8 de novembre de 9.30 a 13.30h. visitarem les instal·lacions de la Fundació Formació i Treball (Sant Adrià del Besòs). 

Consulta el programa complet de la visita en aquest enllaç. Si t’interessa, ja pots reservar la teva plaça!