13 abril, 2017

L’ós bru autòcton com a tal es va extingir dels Pirineus als anys noranta. El Projecte PirosLIFE Catalunya, emmarcat als programes Life-Natura, pretén implementar accions que consolidin el futur de l’ós bru als Pirineus en un entorn favorable. Entre les accions hi ha conèixer i consolidar genèticament la població, dissenyar una xarxa d’espais de connectivitat per a l’ós bru i millorar-los, provar que el risc d’atacs “zero” a la ramaderia i l’apicultura és possible o generar un clima d’acceptació i coexistència.

Durant aquesta nova sortida tècnica del Grup de Medi Natural del COAMB coneixerem els detalls del projecte, els seus resultats i reptes, i visitarem la zona de reintroducció de l’ós bru. L’activitat, gratuïta, tindrà lloc el proper dissabte 27 de maig de 10.30 a 17 hores al municipi d’Alt Àneu (Pallars Sobirà). 

La visita estarà guiada per Santi Palazón, director tècnic del Projecte Piros Life. Consulta tota la informació de l’activitat en aquest fulletó. I, si vols anar-hi, apunta’t ja!