4 octubre, 2019

Amb aquesta nova formació de l’Escola de Formació del COAMB, volem oferir-vos una aproximació pràctica a com enfocar processos participatius en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat, i com facilitar espais de participació i processos deliberatius relacionats amb temes ambientals.

La formació està enfocada a donar a conèixer eines i tècniques concretes així com a aprofundir en el rol de la persona facilitadora i/o moderadora d’un procés participatiu i com aquesta pot afrontar les diverses situacions en què es pot trobar. La formació és presencial amb una durada de 12 hores, distribuïdes en 4 sessions els dies 5, 12, 19 i 26 de novembre de 17 a 20 hores.

Durant les sessions hi haurà exposició de continguts però principalment es treballarà de forma pràctica, fomentant el debat grupal i fent ús de les tècniques participatives exposades durant el propi curs. En aquest sentit, els alumnes seran protagonistes de la seva formació, i interactuaran entre ells per generar coneixements a partir del debat, permetent una experiència més vivencial i fent la formació més profitosa.

Al llarg del curs també es presentaran casos pràctics de processos participatius en temes ambientals (urbanisme, paisatge, espais naturals, residus…). Consulta el programa complet aquí.

Ja pots reservar la teva plaça!