El COAMB és un dels col·laboradors de l’edició d’enguany de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) que se celebrarà del 15 al 17 de novembre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Com a col·laboradors, disposem per als nostres membres d’algunes entrades gratuïtes per a l’Exposició (es lliuraran els codis d’invitació per ordre de sol·licitud), i descomptes del 25% per a la resta d’interessats.

En aquesta edició, el SCEWC aposta per incrementar la presència de col·laboradors i expositors amb l’objectiu de seguir generant sinergies, compartir coneixement, crear debat i inspirar noves accions. Es parlarà de ciutats i ciutadania intel·ligents i s’aprofitarà els avenços que es produeixen cada any en l’àmbit tecnològic, els reptes ambientals i les noves formes de desenvolupament econòmic per aconseguir un salt en la capacitat de debat.

Si t’agradaria assistir a l’Exposició i Congrés, demana’ns una de les invitacions que tenim disponibles per als membres del Col·legi. Podran accedir a aquestes invitacions els 9 primers interessats, a la resta us oferirem un descompte del 25%. Pots demanar la invitació o descompte a través del correu coamb@coamb.cat o trucant-nos al 93 304 21 09. 

ACTUALITZACIÓ 14/09/2016: Ja estan exhaurides les invitacions gratuïtes. Si esteu interessats, podeu disposar d’un descompte del 25% per adquirir l’entrada.