31 gener, 2017

Els propers 6 i 7 de febrer tindrà lloc el V Simposi Empresarial Internacional FUNSEAM sota el títol ‘Els reptes del sector energètic’. El COAMB ha arribat a un acord amb els organitzadors per tal d’oferir un 50% de descompte en l’entrada al Congrés per als membres de l’entitat.

El sector energètic ha estat un banderer de l’engegada d’accions per afrontar els reptes als quals ha de donar resposta en benefici de la societat en el seu conjunt. Avançar cap a un model més sostenible, segur i capaç de garantir la competitivitat econòmica es constitueixen com a objectius comuns per al sector energètic, si bé amb particularitats pròpies a nivell del sector elèctric, gasista i petrolier. Amb l’ànim de donar resposta a aquesta realitat, l’edició 2017 del Simposi Internacional de FUNSEAM abordarà de forma individualitzada la realitat i perspectives pròpies de cadascun d’aquests sectors, tractant d’identificar les seves necessitats particulars de la mà de ponents d’alt nivell amb responsabilitats en la presa de decisions.

El simposi se celebrarà a Barcelona, al Parc Científic (C/Baldiri Reixac 4-8. Auditori), i pots consultar el programa en aquest enllaç. Si estàs interessat en assistir a aquest simposi i beneficiar-te del descompte, ens pots escriure a coamb@coamb.cat.