Els propers 5 i 6 de febrer tindrà lloc el VI Simposi Internacional FUNSEAM sota el títol ‘Riscos i oportunitats de la transició energètica’. El COAMB ha arribat a un acord amb els organitzadors per tal d’oferir un 50% de descompte en l’entrada al Congrés per als membres de l’entitat.

Transformar l’actual model energètic ha esdevingut un dels grans reptes que hem d’afrontar com a societat en els propers anys, sent necessàries polítiques efectives capaces de definir objectius ambiciosos així com el full de ruta a seguir. Un procés de transició energètica amb el qual, partint del model actual, es pugui avançar cap a una economia baixa en emissions capaç de frenar el canvi climàtic. Un procés que ha d’abordar-se des d’una visió mediambiental, sense perdre de vista les implicacions econòmiques i socials que se’n deriven, especialment sobre consumidors i empreses.

Amb aquest enfocament es planteja el proper Simposi Internacional FUNSEAM “Riscos i oportunitats de la transició energètica”, en el qual un any més es reuniran els més destacats representants del món energètic per aportar la seva visió sobre els reptes als quals com a societat hem de donar resposta.

El simposi se celebrarà a Barcelona, al Parc Científic (C/Baldiri Reixac 4-8. Auditori), i pots consultar el programa en aquest enllaç. Si estàs interessat en assistir a aquest simposi i beneficiar-te del descompte, ens pots escriure a coamb@coamb.cat.