L’Escola de Formació del COAMB i el CILMA proposen un webinar gratuït per conèixer dues experiències de pagament per generació de residus. L’activitat, que tindrà lloc el proper dijous 11 de maig de 12.30 a 14.30h., inclourà dues videoconferències sobre casos pràctics d’identificació de l’usuari per optimitzar la recollida de residus, inclosos el del municipi d’Usurbil (País Basc), i el de diversos municipis italians. En concret, es presentaran les següents experiències:

  • PxG vinculat a identificació de cubells de petit volum (cubells d’aportació). Ponent: Ibon Goikoetxea (Ajuntament d’Usurbil).
  • PxG vinculat a identificació de diferents elements de contenerització (experiències a Itàlia). Ponent: Riccardo Venturi (ETRA SpA i Sintesi Srl).

Aquest seminari en línia s’organitza en el marc del curs Optimització de serveis de recollida de residus: sistemes d’identificació de l’usuari i pagament per generació impulsat pel CILMA i organitzat pel COAMB. Per poder participar d’aquest taller gratuït és necessari la inscripció prèvia, que es pot cursar en aquest enllaç.