El Club EMAS oferirà al juny un curs en Gestió pràctica de residus industrials al qual els membres del COAMB podeu accedir amb un 10% de descompte (190,58€ preu total amb descompte). La formació tindrà lloc els dies 19 i 21 de juny, a la seu del Club EMAS a Barcelona.

El curs té per objectiu oferir les eines i recursos necessaris per assegurar una correcta gestió dels residus i l’activació de processos de millora que estiguin orientats al compliment legal, a l’eficiència en els recursos i a la reducció de riscos i de costos. Aquesta iniciativa de formació es porta a terme pel Club EMAS i rep la col·laboració de l’equip tècnic de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) que participa com a part del personal docent.

Amb aquesta iniciativa, es vol donar suport a les empreses per tal de facilitar les tasques relacionades amb la gestió dels residus i millorar tant les pràctiques de gestió diàries com les activitats relacionades amb els tràmits i les gestions administratives que el marc jurídic actual imposa a les empreses.

Per a més informació, inscripcions i beneficiar-vos del descompte cal que contacteu amb info@clubemas.cat