7 febrer, 2020

Els membres del COAMB podeu gaudir d’un 15% de descompte en la inscripció al curs ‘Com implicar a les persones en l’acció ambiental? Eines per promoure la motivació de les persones en els projectes de gestió ambiental‘ de Club EMAS.

Amb aquesta acció de formació Club EMAS vol oferir un triple benefici:

1) Intercanvi d’experiències i suport mutu: un fòrum per donar a conèixer i intercanviar les vostres experiències i reptes amb la motivació dels col·laboradors per assumir tasques vinculades amb el rendiment ambiental dins de l’empresa.

2) Conèixer conceptes psicològics:

  • Com aconseguir la motivació intrínseca, que neix des de la convicció interna de la persona?
  • Del pensament a l’acció: com la motivació es desenvolupa en la persona i com podem ajudar que creixi?
  • Quan creiem que no podem: La ‘fixació funcional’ i com superar el bloqueig mental.

Projectes pilot: Cada participant escriurà, implementarà i avaluarà un breu projecte per optimitzar les condicions en (una part de) la seva organització perquè es desenvolupi la motivació intrínseca dels empleats pel medi ambient. Els participants presentaran els projectes en les seus diferents etapes i, entre tots, ens ajudem mútuament amb coneixement i experiències per tal de garantir que s’assoleixen els objectius.

El curs tindrà lloc els dies 12 i 26 de març, 23 d’abril i 28 de maig en horari de 9.30 a 13.30h. Podeu consultar tota la informació en aquest enllaç. A l’hora d’inscriure-us, només haureu d’indicar al formulari la vostra condició de membre del COAMB per accedir al descompte.