11 juny, 2019

El proper mes d’octubre s’iniciarà la 31a edició del Màster en Intervenció i Gestió Ambiental: Persona i Societat de la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona al qual els membres del COAMB podeu accedir amb un 5% de descompte.

El programa té per objectiu aportar coneixements, tècniques i instruments per a la Gestió i la Intervenció Ambiental. També, facilitar una base comuna de conceptes, llenguatge i pràctica per a futurs treballs aplicats que requereixin una col·laboració inter/trans disciplinar. Els cursos abasten tant l’exposició i reflexió teòrica, com la presentació i anàlisi de casos pràctics (experiències, problemes reals, visites, etc.) a fi d’integrar aquests continguts en els diferents àmbits d’aplicació professional, així com oferir recursos metodològics per a la Gestió ambiental.

Característiques  específiques i diferencials del programa:

  • parteix dels pressupostos conceptuals de la  Psicologia Ambiental
  • es focalitza  en els aspectes humans, socials i organitzacionals associats als temes ambientals el desenvolupament sostenible
  • la consideració que la intervenció i la gestió ambiental és abans que res una gestió de comportaments, sense oblidar els aspectes tècnics i tecnològics.
  • la trandisciplinarietat  i la transversalitat del programa

Tota la informació al web del Màster.