Els membres del Col·legi us podeu beneficiar d’un 5% de descompte en la matrícula del Màster en Intervenció i Gestió Ambiental: Persona i Societat de la Universitat de Barcelona.

Des dels seus inicis el 1988, el programa d’Intervenció Ambiental: Contextos Psicològics, Socials i de Gestió, primer com a Postgrau i immediatament com a Màster, va ser pioner en enfocar la qüestió ambiental des d’una perspectiva humana i social quan encara aquesta no estava consolidada com a demanda de la societat i a hores d’ara, tot i l’aparició de programes propers, continua sent l’únic programa a l’estat espanyol que se centra en aquest enfocament.

L’objectiu general del programa és facilitar una formació àmplia, integrada i multidisciplinar en temes d’Intervenció i Gestió Ambiental, amb l’èmfasi en les dimensions socials i comportamentals, sense oblidar el medi físic i les dimensions tecnològiques.

Podeu consultar tota la informació sobre el Màster al seu web. I per a qualsevol dubte sobre el descompte, ens podeu contactar a coamb@coamb.cat.