25 juny, 2021

UNIGIS Girona és un programa de formació online en Sistemes d’Informació Geogràfica (SIG) de la Universitat de Girona que ofereix per al curs 2021-22:

  • Màster professional en SIG > https://www.unigis.es/master-sig-online/ Té una durada de 2 anys i 60ECTS. El primer curs se segueixen els mòduls comuns mentre que en el segon curs ses tria un itinerari:

– Especialització en anàlisi geoespacial > https://www.unigis.es/itinerario-en-analisis-geoespacial/

– Especialització en geoinformàtica i programació SIG >  https://www.unigis.es/itinerario-en-geoinformatica-y-programacion-sig/

A la página web (https://www.unigis.es) es pot consultar el programa de cada especialització així com el contingut de cada mòdul o assignatura.

La formació d’UNIGIS és 100% online i es porta a terme a través de la plataforma e-learning. Al llarg de la formació s’adquireixen competències en l’ús dels principals software existents a l’entorn professional tant en programari lliure como privatiu: QGIS, GRASS, PostgreSQL/PostGIS, Openlayers, Leaflet, Geoserver, Geonetwork, JOSM, Mapbox, CARTO, Instamaps, ArcGIS (AGOL, ArcMap y ArcGIS Pro – llicència gratuïta),…

UNIGIS Girona respon a les necessitats de millora de competències professionals en SIG, així com de connexió amb l’àmbit laboral. És per això que la metodologia és 100% pràctica, on l’estudiant trobarà exercicis pràctics basats en casos reals o pràctiques en empreses extracurriculars per als estudiants de màster.

El curs comença el 2 de novembre i la matrícula estarà oberta fins el 15 d’octubre. Els membres del COAMB teniu un 5% de descompte en aquests programes.