11 octubre, 2019

La Jornada Gresol és una trobada empresarial que la Fundació Gresol organitza anualment des de l’any 2001 i que s’ha constituït a Catalunya com un fòrum de referència sobre els temes que afecten el teixit econòmic i empresarial afavorint el debat, la generació d’idees i el networking entre els assistents.

La temàtica d’aquest any serà “Empresa i Talent” i comptarà amb ponents de la talla de l’economista i catedràtic Santiago Niño-Becerra; també amb el director de TESLA pel Sud d’Europa (2017-2019) Pere Brugal, qui parlarà de lideratge disruptiu i sostenibilitat; el director general de Port Aventura World, Fernando Aldecoa, qui parlarà dels nous projectes que té el parc temàtic i el futur del turisme, o amb Vicente López-Ibor Mayor, expert en energies renovables, entre molts altres ponents.

Enguany, a més, es tractarà el tema cabdal del Medi Ambient i el Canvi Climàtic de la mà d’un jove alemany, Felix Finkbeiner, que el 2007 i amb sols 9 anys va iniciar un projecte que consisteix en plantar arbres per tot el món per tal de combatre el canvi climàtic. Aquest projecte és avui en dia “Plant-for-the-Planet”, una fundació amb presència a nivell mundial que pretén crear consciència de la necessitat de la sostenibilitat.

La XVIII JORNADA GRESOL tindrà lloc el proper 24 d’octubre a l’Hospitalet de l’Infant des de les 9h. i fins a les 17h. El preu general de la inscripció és de 200€ i inclou l’assistència a totes les ponències i conferències i un còctel-dinar de networking entre tots els assistents. A través d’un acord de col·laboració, com a membres del COAMB podeu accedir amb un 50% de descompte sobre aquest preu.