25 octubre, 2016

Del 3 a l’11 de novembre tindrà lloc la 23a edició del FICMA – Festival Internacional de Cine de Medi Ambient de Barcelona, el festival més antic del món en el seu gènere. Amb més de 140 pel·lícules seleccionades,  és una finestra d’inspiració per a la nostra ciutadania que busca despertar consciències amb l’objectiu de provocar un canvi positiu.

El FICMA no és únicament un Festival de cinema, ha estat i és el motiu perquè joves i grans coneguin molts dels reptes ambientals que tenim tant localment com a nivell planetari. I ha estat l’origen d’altres iniciatives molt ben valorades, com són el Petit FICMA o la mediateca, totes elles amb un objectiu comú: transmetre coneixement sobre medi ambient i provocar el contrast d’opinions.

Els escenaris on tindrà lloc la cita seran el CaixaForum, el CosmoCaixa, Cinemes Girona, l’Institut Francès de Barcelona i les Universitats de Barcelona, Pompeu Fabra i Blanquerna. Per a les projeccions dels Cinemes Girona es podran adquirir les entrades directament a les taquilles el dia de la sessió. La resta de projeccions són gratuïtes.

Consulta el programa del FICMA 2016 en aquest enllaç.