20 desembre, 2022

Gràcies al nou acord de col·laboració entre el COAMB i la cooperativa La Feixa (Mataró), els membres del Col·legi poden obtenir els productes del supermercat cooperatiu a preu de sòcia durant tres mesos (fins el 20  de març).

La Feixa és una cooperativa de consum sense ànim de lucre, amb un model autogestionat i participatiu. El seu objectiu és promoure un canvi en el model de consum imperant, contribuint al canvi cap a una societat social i mediambiental més justa i respectuosa. Volen fomentar un consum responsable basat en productes ecològics i de proximitat, essent respectuoses amb el medi ambient i amb la salut de les persones.

Es tracta d’una iniciativa que aquest any ha estat premiada amb el premi FEM de l’Ajuntament de Mataró. Amb els diners obtinguts per l’obsequi iniciaran una sèrie d’accions al 2023 amb la temàtica “Cuina ecològica popular i col·lectiva per la cohesió social: combatem la malnutrició, el malbaratament alimentari, la soledat, la inflació, la crisi energètica i el canvi climàtic”.

Actualment la botiga és presencial i disposa de repartiment a domicili al Maresme, però estan treballant en el desenvolupament d’una botiga on-line que pugui donar servei a un àmbit més gran tot buscant una logística sostenible.

Per beneficiar-vos d’aquest avantatge, només us haureu d’identificar com a membres a la botiga.