23 juny, 2022

La Fundació Prevent, entitat que té com a objectiu promoure i contribuir a la inclusió laboral de les persones amb discapacitat, obre les portes a nous alumnes per als seus programes d’emprenedoria:
Powernauts

  • Powernauts és la primera acceleradora d?Espanya especialitzada en projectes liderats per persones amb discapacitat.
  • L’objectiu del programa és posar a la vostra disposició els recursos necessaris per accelerar el vostre negoci i arribar més lluny.
  • Nascuda amb visió 360º, treballa de manera integrada i transversal en el desenvolupament de tres pilars: el negoci, el desenvolupament personal i l’ecosistema emprenedor.

Més informació i inscripcions: http://www.fundacionprevent.com/spa/pages/area/inclusion-de-personas-con-discapacidad/area-usuario-a-con-discapacidad/programa-ahora-tu-de-apoyo-a-la-creacion-de-empresas/programa-powernauts

Aprèn i emprèn

Programa gratuït de formació i acompanyament per posar en marxa una idea de negoci o iniciativa empresarial de recent creació adreçat a:

  1. Persones amb discapacitat.
  2. Persones sense discapacitat que presentin una idea de negoci o iniciativa de recent creació d’impacte social en l’àmbit de la discapacitat.

El programa s’imparteix de manera presencial a Barcelona i Madrid i ofereix cinc places per a persones que viuen fora de les comunitats autònomes de Madrid i de Catalunya. (Consultar possible ajut econòmic per a desplaçaments i pernoctació).

Més informació i inscripcions: https://www.fundacionprevent.com/spa/pages/area/inclusion-de-personas-con-discapacidad/area-usuario-a-con-discapacidad/programa-ahora-tu-de-apoyo-a-la-creacion-de-empresas/aula-de-emprendedores-1552031768/page:que-es-el-programa-1489483498