29 juny, 2016

D’acord amb el que estableix l’article 27.2 del Reglament LIFE, la Comissió Europea (CE) ha llançat una avaluació externa i independent de meitat de període per avaluar el programa LIFE, les seves formes d’intervenció, la seva aplicació i els seus resultats fins al moment amb la finalitat de facilitar la presa de decisions basada en l’evidència.

L’objectiu és avaluar l’execució del Programa LIFE de Medi ambient i Acció pel Clima, amb la finalitat de prendre una decisió sobre la renovació, modificació o suspensió de les mesures fins ara adoptades, tenint en compte els resultats d’avaluació sobre l’impacte a llarg termini del LIFE +.

Els resultats seran rellevants, en particular, per a la preparació del segon programa de treball plurianual per a l’execució del programa LIFE 2018-2020.

La CE està recollint, a través d’aquest formulari, les opinions dels ciutadans i associacions de ciutadans, organitzacions i autoritats públiques que tracten específicament la pertinència, eficàcia, eficiència i el valor que el Programa LIFE ha afegit fins ara a la UE. El termini per fer contribucions acaba el proper 9 de setembre.

Podeu llegir l’article íntegre original al bloc de Terraqui. Despatx de dret ambiental.