Del 5 al 8 de maig tindrà lloc a Barcelona la 23a edició de la fira de productes ecològics Biocultura. Mitjançant la col·laboració amb l’Associació Vida Sana oferim a tots els membres un descompte del 50% en les entrades per al dijous i divendres (dies 5 i 6).

Enguany s’esperen més de 700 expositors i 80.000 visitants. L’horari d’obertura serà de 10 a 20 hores i en aquest enllaç podeu consultar totes les activitats.

Els aliments ecològics constitueixen el principal sector de BioCultura, al costat del com es presenten multitud de productes i propostes per a la vida diària que han estat també obtinguts per mètodes ecològics, sense l’ús de substàncies químic-sintètiques. Es presenten també productes certificats per a la higiene, cosmètica; bioconstrucció; energies renovables; mobles i decoració; teràpies i medicines complementàries; estalvi i reciclatge; ecologia; medi ambient; turisme rural i ecològic; joguines; artesanies; música; llibres i revistes. BioCultura acull a professionals de cadascun dels sectors i promou la participació del consumidor, convertint-se així en un aparador de la producció biològica i ecològica.

Si esteu interessats a assistir, demaneu-nos el codi de descompte a través de l’adreça coamb@coamb.cat!