20 octubre, 2017

Del 25 d’octubre fins al 29 d’abril de 2018, al CCCB es podrà visitar l’exposició ‘Després de la fi del món’, que s’inaugura el dimarts 24 d’octubre a les 19h. Aquesta és una exposició que tracta sobre el planeta del 2017 i les transformacions que ha patit degut a la intervenció de l’home. Però també és una exposició sobre com arribarà el món a la segona meitat del segle XXI, i sobre la responsabilitat de la nostra societat envers les generacions que hi naixeran i creixeran.

En les pròximes dècades la humanitat s’enfronta a un dels reptes més complexos de la seva història. En la segona meitat del segle XXI haurem de deixar d’emetre C02 a l’atmosfera, per sempre. «Després de la fi del món» és un assaig espacial sobre el present i el futur de la crisi climàtica: un viatge als paisatges del planeta Antropocè i una conversa amb els humans i els no-humans del 2100.

En el marc d’aquesta exposició enguany celebrarem els Diàlegs Ambientals que versaran sobre ‘Canvi climàtic: actuem ara, hi som a temps’.