Sis empreses catalanes i un territori han estat reconeguts per les seves bones pràctiques i la seva trajectòria en matèria d’RSE en l’acte de lliurament de Premis Respon.cat, en la seva segona edició, que s’ha dut a terme aquest dilluns a la Seu Vella de Lleida.

El COAMB, mitjançant el grup de Responsabilitat Social, ha format part del jurat dels premis, als quals va presentar també diverses candidatures. Al lliurament de guardons va assistir, en nom del COAMB, el vocal de les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Ricard Vizcarra.

Els Premis Respon.cat han permès posar en valor la trajectòria socialment responsable de Menarini i Tarannà, una farmacèutica gran i pime del sector turístic. També s’han reconegut altres empreses per les bones pràctiques en àrees concretes. Una pime, el Celler Credo, pel programa ambiental de col·laboració; una altra farmacèutica, Esteve, pel programa empresarial de voluntariat.

Enguany s’han afegit dos reconeixements més, sempre en aspectes que es consideren rellevants en la gestió de l’RSE a Catalunya. En aquest cas, un reconeixement a la gestió de la diversitat d’origen, que s’ha atorgat a bonÀrea Agrupa, i el reconeixement a les bones pràctiques de reforma horària, per a la Fundació Joia. Un darrer reconeixement ha correspost a un territori, el barri del Raval de Barcelona, com a territori socialment responsable, que ha estat representat per la Fundació Tot Raval.

Més informació