21 juny, 2016

El vocal del COAMB de les Terres de LLeida, l’Alt Pirineu i Aran i cofundador d’Ecostudi i Punt Eco, Ricard Vizcarra, ha estat designat president de Pimec Joves Lleida. Ricard Vizcarra és llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona i tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals per ECA. Al llarg de la seva trajectòria professional s’ha especialitzat en medi ambient, sostenibilitat i responsabilitat social.

Destaca pel seu caràcter emprenedor i per la seva vinculació amb el món associatiu. Des de l’any 2012 és vocal de les Terres de Lleida, Alt Pirineu i Aran del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, i membre de la junta de l’associació ecologista Ecosuma. L’any 2015 va ser nomenat Patró de la Fundació Lleida 21, fundació privada creada el 2001 per l’Ajuntament de Lleida per desenvolupar, fomentar i impulsar la participació de la ciutadania, les entitats i els agents socials de Lleida en projectes i iniciatives de sostenibilitat, com a instrument de desenvolupament de l’agenda 21 local.

El nou president de PIMEC Joves Lleida afronta aquesta nova etapa “amb il·lusió i amb la voluntat de transmetre el seu esperit emprenedor als joves lleidatans i de treballar per portar els problemes, les necessitats i les propostes dels joves empresaris davant de les administracions i els poders de decisió del territori”. Aposta per cohesionar les empreses de Lleida i donar veu i suport als joves empresaris que inicien un negoci, així com als que donen continuïtat a l’empresa familiar.

Més informació