19 gener, 2015

Després de l’èxit de la primera edició del programa de foment de l’economia social i cooperativa, les entitats col·laboradores amb aracoop, entre elles el COAMB, s’han trobat per compartir els objectius i activitats previstes per a 2015.

Per tal d’incrementar la seva contribució a la recuperació econòmica i la transformació social, el programa aracoop 2015 s’estructurarà en tres línies d’actuació: assessorament, formació i millora de les competències professionals i difusió de l’economia social i cooperativa.

Així, en la línia d’assessorament, el programa aracoop ampliarà el suport amb assessorament expert a les empreses en fase de consolidació, de creixement i d’internacionalització. Per millorar els resultats de les empreses d’economia social és vital invertir en la millora de la capacitació de totes les persones que hi intervenen. En aquest sentit, s’ampliarà la formació en competències directives i s’incrementaran els recursos formatius per a socis i membres de Consells Rectors.

Finalment, per tal de donar a conèixer l’economia social i cooperativa i la seva important funció econòmica i social i augmentar-ne el seu prestigi social, està previst realitzar accions i productes de difusió i promoció tant en els mitjans tradicionals com en els digitals.

Podeu consultar els materials i eines de suport del programa en el següent enllaç.