17 març, 2023

L’organització del Smart City Expo World Congress ja està preparant el pròxim esdeveniment i ho fa pensant ja en quins poden ser els ponents més interessants que expliquin les idees més revolucionàries d’impacte positiu per a la ciutat. És per això que ja està en marxa el que es coneix com el Call for Speakers, és a dir la convocatòria per trobar els ponents que podran explicar els seus projectes més innovadors.

Però abans d’això necessiten trobar el tribunal que avaluï cada una de les convocatòries rebudes per l’organització. Aquest tribunal ha de tenir diferents sensibilitats i mirades i, per descomptat, es necessiten perfils d’ambientòlegs que puguin analitzar cada proposta des d’una òptica mediambiental.

Les ciutats del futur han de ser verdes i això les empreses i els ponents que participen, any rere any, al Smart City Expo World Congress ho saben. De fet, l’organització està plenament alineada amb el compliment dels ODS i una de les pistes que formen part del conglomerat d’estands del SCEWC està dedicada a l’energia i al medi ambient. Es pregunten, com poden les ciutats continuar explorant solucions innovadores per satisfer les necessitats energètiques mentre aborden el canvi climàtic?

Les respostes es començaran a donar en els pròxims mesos quan s’avaluïn els candidats i les propostes rebudes per a les ponències. Abans, però, cal aconseguir el jurat que pugui escollir els ponents amb les propostes més sostenibles i innovadores. Teniu fins al 27 de març per apuntar-vos.

Sols fa falta que envieu un mail a coamb@coamb.cat amb l’assumpte Jurat Call for Speakers i enviar el vostre CV per tal d’avaluar el vostre perfil. Després, l’organització els convidarà a un còctel per explicar més el funcionament de la crida de ponents.

És una bona oportunitat per descobrir els futurs projectes de sostenibilitat i innovació que impactaran a la ciutat. Apunteu-vos-hi!!