El Fuel Poverty Group (FPG) de Barcelona i l’Hospitalet et necessita! Són un grup de persones que acompanyen situacions de pobresa energètica i es formen per assessorar i acompanyar tècnicament i emocionalment a totes les persones afectades per una de les pobreses més invisibles. Creuen que el suport mutu és la millor eina per fer front a aquesta problemàtica social i combatre les conseqüències en la salut, l’economia i el benestar de les persones afectades per la pobresa energètica.

Per seguir treballant i fent créixer la xarxa, fan una crida a totes les persones que vulguin mobilitzar-se contra la pobresa energètica. El dimecres 15 de març realitzaran una xerrada informativa a la seu de l’Associació Benestar i Desenvolupament (carrer Quevedo, 2) a les 18.30 hores.

Després d’aquesta xerrada, han preparat un curs de formació de tres sessions (els dimarts 21, 28 març i 4 abril) per a totes les persones que vulguin sumar-se al FPG amb l’objectiu d’adquirir els coneixements necessaris per oferir un bon acompanyament.

Consulta tota la informació