9 novembre, 2015

El passat 27 d’octubre, una vuitantena de membres de la xarxa Barcelona + Sostenible, entre ells el COAMB, es van trobar per compartir projectes i recursos per fer front al canvi climàtic. La jornada de networking, sota el nom Fem Xarxing pel clima, va ser inaugurada per la Tinenta d’Alcaldia d’Ecologia Urbana, Janet Sanz.

La Yayo Herrero, directora general de Fuhem i membre d’Ecologistas en Acción, va exposar la ponència “Canvi climàtic: afrontar els seus riscos i proposar solucions compartides”. Després, el grup de treball sobre canvi climàtic i energia va presentar els resultats de les dues trobades anteriors. Cinc representants van explicar els projectes sobre estalvi i eficiència, renovables, mobilitat sostenible i desenvolupament urbà, verd i biodiversitat, economia baixa en carboni, residus, salut i benestar i educació i sensibilització.

Després de l’espai ‘Cafè i Conversa’, va tenir lloc l’intercanvi d’experiències pel clima. Durant tota la jornada es van poder fer aportacions als projectes del grup de treball, destacar iniciatives al mural “Aportacions per fer front al canvi climàtic: un camí de 5 vies” i consultar els materials pedagògics del Servei de Documentació d’Educació Ambiental.

Podeu consultar els projectes i propostes dels assistents al Fem Xarxing pel clima als següents enllaços: